Gezond en Fit Zwanger

‘Gezond en Fit Zwanger’ bestaat uit 2 voorlichtingsbijeenkomsten, wekelijkse beweeglessen en een zwangerschapscursus. De bijeenkomsten zijn gratis en zorgen ervoor dat je goed weet wat je moet doen voor de komst van je baby. Vraag de boekenlegger aan je verloskundige.

Zo gezond mogelijk leven is de eerste 1000 dagen vanaf het moment dat je zwanger bent heel belangrijk voor de rest van het leven van jullie baby. Om je hierbij te helpen zijn er twee bijeenkomsten voor jou en je partner, waar je samen met andere aanstaande ouders informatie krijgt.

De eerste maanden Deze gratis online bijeenkomst geeft antwoord op je vragen en onzekerheden. Je mag hier al aan deelnemen zodra je weet dat je zwanger bent. Wil je meer weten over gezonde voeding, sport of beweging en wil je graag tips van andere zwangeren hoe zij omgaan met klachten? We bespreken veel. Je kunt ook zelf een onderwerp inbrengen als je vragen hebt. De voorlichting wordt gegeven in het Nederlands, Engels, Arabisch en Turks.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.

Contact met je baby Wist je dat je voor de geboorte al contact kunt maken met de baby in je buik? Je leert tijdens deze avond hoe je je baby kunt helpen wennen aan het leven buiten de buik. Je ziet hoe de dag van een baby eruitziet als hij een paar dagen oud is, een paar weken en een aantal maanden. Informatie en filmmateriaal wisselen elkaar af en er is ruimte voor jullie vragen. Opgeven kan hier.

Blijf in Beweging Je komt samen met je partner naar de bovengenoemde twee bijeenkomsten en volgt zelf iedere week de *gratis oefenlessen ‘Blijf in Beweging’ tot je kunt gaan beginnen met een van de zwangerschapscursussen. Na de bevalling mag je iedere week gymmen samen met alle nieuwe moeders.

Vraag je verloskundige om de boekenlegger!

* Dit gratis aanbod kun je volgen op 5 plaatsen in Amsterdam: in Noord (live of online), Nieuw-West (2 locaties, waarvan 1 online), Oost en Zuidoost (2 locaties).
Aanmelden of informatie opvragen kun je via: rondomdegeboorte@sag-amsterdam.nl.