Gezond en Fit Zwanger

‘Gezond en Fit Zwanger’ bestaat uit 2 voorlichtingsbijeenkomsten, wekelijkse beweeglessen en een zwangerschapscursus. De bijeenkomsten zijn gratis en zorgen ervoor dat je goed weet wat je moet doen voor de komst van je baby. De boekenlegger waar alles opstaat krijg je van je verloskundige.

Zo gezond mogelijk leven is de eerste 1000 dagen vanaf het moment dat je zwanger bent heel belangrijk voor de rest van het leven van jullie baby. Om je hierbij te helpen zijn er twee bijeenkomsten voor jou en je partner, waar je samen met andere aanstaande ouders informatie krijgt. Je komt dus sóms op het spreekuur bij de verloskundige of gynaecoloog en sóms op een groepsbijeenkomst.

De eerste maanden Deze voorlichting geeft antwoord op je vragen en onzekerheden. Je mag hier al vóór je eerste zwangerschapscontrole naartoe. Je hoort over de onderzoeken tijdens de zwangerschap, sporten en voeding, de groei van je baby en wat de verloskundige of de gynaecoloog doet. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.

Contact met je baby Wist je dat je voor de geboorte al contact kunt maken met de baby in je buik? Je leert tijdens deze avond hoe je je baby kunt helpen wennen aan het leven buiten de buik. Je ziet hoe de dag van een baby eruitziet als hij een paar dagen oud is, een paar weken en een aantal maanden. Informatie en filmmateriaal wisselen elkaar af en er is ruimte voor jullie vragen. Opgeven kan hier. Je komt samen met je partner naar de bijeenkomsten en volgt zelf iedere week de *gratis oefenlessen ‘Blijf in Beweging’ tot je kunt gaan beginnen met de zwangerschapscursus. Na de bevalling mag je weer iedere week gymmen samen met alle nieuwe moeders.

Vraag je verloskundige om de boekenlegger!

* Dit gratis aanbod kun je volgen op 5 plaatsen in Amsterdam: in Noord (online), Nieuw-West (2 locaties, waarvan 1 online), Oost en Zuidoost (2 locaties).
Aanmelden of informatie opvragen kun je via: rondomdegeboorte@sag-amsterdam.nl.